Характерні особливості електричного грилю E-Grill компанії GrandHall - це по-справжньому потужний інфрачервоний електрогриль.
За короткий час E-Grill нагрівається до 360°C.
Робоча поверхня розігрівається швидко і рівномірно.
Жирозбірник зручно виймається та легко чиститься.
Електричний гриль E-Grill простий та безпечний в експлуатації. Якщо Ви забули вимкнути свій E-Grill, це не призведе до проблем – E-Grill від компанії GrandHall відключиться самостійно. Як працюють елементи E-Grill?
Ефективність інноваційних карбонових нагрівальних елементів, що використовуються в інфрачервоному грилі E-Grill, досягає 95% (ККД). За рахунок більшого індексу теплопровідності вуглецевого волокна (карбонової нитки), вдалося домогтися зниження споживання електроенергії на 25%. трубчасті елементи розігріваються до набагато вищої температури, ніж звичайна електротермічна лампа або ТЕН, при цьому температура гарячої решітки досягає 360°C, що дуже важливо для правильного процесу приготування страв на грилі і особливо стейків. Карбонові нагрівальні елементи дуже надійні і їх термін служби набагато вищий, ніж у галогенових трубок і становить близько 100 000 годин. Отже, E-Grill прослужить Вам довго! Як працює інфрачервоне випромінювання? Система приготування їжі електричного гриля E-Grill забезпечує високу теплову потужність за рахунок використання трубчастих елементів, що випромінюють інфрачервоне тепло та відбивачі. Система інфрачервоного випромінювання імітує потік сонячної теплової енергії, коли тепло передається та поглинається об'єктом без фізичного контакту. За допомогою цієї системи теплове випромінювання в інфрачервоному спектрі проникає в продукти інтенсивніше, що призводить до більш рівної обсмажування та тривалішого утримання тепла.
У чому полягають переваги? Звичайний газовий гриль, не обладнаний спеціальним інфрачервоним пальником, насамперед нагріває продукти за допомогою прямої передачі тепла, а в другу чергу, в результаті циркуляції гарячого повітря навколо страви. Цей процес часто призводить до висушування продукту гарячим повітрям. Інфрачервоне випромінювання призводить до протилежного результату, посилаючи тепло інфрачервоного спектра глибоко продукт і зберігаючи вологу. Цей процес посилює аромат та утворює соковиту структуру, яку важко повторити за допомогою інших систем приготування їжі.