Характерні особливості електричного гриля E-Grill компанії GrandHall — це по-справжньому потужний інфрачервоний електрогриль.
За короткий час E-Grill нагрівається до 360 °C градусів.
Робоча поверхня розігрівається швидко та рівномірно.
Жирозбірник зручно виймається й легко чиститься.
Електричний гриль E-Grill простий і безпечний в експлуатації. Якщо Ви забули вимкнути свій E-Grill, це не призведе до виникнення проблем — E-Grill від компанії GrandHall вимкнеться самостійно. Як працюють елементи E-Grill?
Ефективність інноваційних карбонових нагрівальних елементів, використовуваних в інфрачервоному грилі E-Grill, досягає 95% (ККД). Завдяки більшому індексу теплопровідності вуглецевого волокна (карбонової нитки), вдалося досягти зниження споживання електроенергії на 25%.Трубчасті карбонові елементи випромінюють інтенсивне інфрачервоне тепло, яке посилюється завдяки відбивним панелям, встановленим безпосередньо під нагрівальними елементами гриля.
Карбонові трубчасті елементи розігріваються до набагато вищої температури, ніж звичайна електротермічна лампа або ТЕН, водночас температура жаркої решітки досягає 360 °C, що дуже важливо для правильного процесу приготування страв на грилі та в особливості стейків. Карбонові нагрівальні елементи дуже надійні та їх термін експлуатації набагато вищий, ніж у галогенових трубок і становить майже 100 000 годин. А отже, E-Grill слугуватиме Вам довго! Як працює інфрачервоне випромінювання? Система приготування їжі електричного гриля E-Grill забезпечує високу теплову потужність завдяки використанню трубчастих елементів, що випромінюють інфрачервоне тепло та відбивачів. Система інфрачервоного випромінювання імітує потік сонячної теплової енергії, коли тепло передається й поглинається об'єктом без фізичного контакту. За допомогою цієї системи теплове випромінювання в інфрачервоному спектрі проникає в продукти інтенсивніше, що призводить до рівнішого обсмажування й тривалішого утримання тепла.
У чому полягають переваги? Звичайний газовий гриль, не обладнаний спеціальним інфрачервоним пальником, насамперед нагріває продукти за допомогою прямого передавання тепла, а в другу чергу, унаслідок циркуляції гарячого повітря навколо страви. Цей процес часто призводить до висушування продукту гарячим повітрям. Інфрачервоне випромінювання призводить до протилежного результату, посилаючи тепло інфрачервоного спектра глибоко в продукт і зберігаючи вологу. Цей процес підсилює аромат і утворює соковиту структуру, яку важко повторити за допомогою інших систем приготування їжі.